2023-as trendek – konyhabútor

A legmenőbb trendek a belsőépítészet minden szegletét érintik, és ez alól a konyhák sem kivételek! A szigetek nem számítanak újdonságnak , de a 2023-as év nagy hangsúlyt fektet a családbarát térre. Ennek szellemében a konyhaszigetek nyitott teret garantálnak, aminek köszönhetően a háztartás egyes tagjai közelebb kerülnek egymáshoz. A konyhabútor kiválasztása nem kis feladat. Segítünk!

1.1 A természet színekben

1.2 Részletes tartozékok

1.3 Luxus az étkezőben

1.1 A természet színekben

Számíthat a környezetbarát zöld dizájn növekedésére. Az olíva, a zsálya, a khaki és a semleges zöld szinte bármilyen árnyalata több mint üdvözlendő lesz. Ha a zöld nagyon extravagánsnak tűnik magán a vonalon, válassza ezt a színt a falakon, csempéken és egyéb kiegészítőken. Jól kombinálható fával, földes és fekete árnyalatokkal. A karamell és terrakotta kombinációja székek vagy egyéb kiegészítők formájában kiemeli az egész teret, mind az étkezőben, mind a konyhában.

2023-ban a vanília árnyalatú konyhabútorok is zöldet kapnak. A fás tónusokkal kombinálva nyugodt és hangulatos természeti környezetet teremtenek. Pozitívumai közé tartozik, hogy képesek visszaverni a fényt egymásról, ami pozitívan befolyásolja a konyha természetes fényerejét. Azonban ne feledkezzünk meg egy darab természetről sem, ha növényeket adunk hozzá, még jobban megsokszorozzuk a belőle származó kellemes benyomásokat. Felejtsd el a fényes változatokat. Nincsenek összhangban a természettel, ezért a konyhaszekrények matt ajtói előtérbe kerülnek.

Konyha Violen 260 cm

1.2 Részletes tartozékok

A konyhabútor mellett fontosak a tapéták, amik ismét divatosak. A háttérképek stílusosak. 2023-ban a falaknak adnak egy „csavart”, és ez a konyhában vagy az étkezőben sem lesz másként. De itt gondosan válassza ki azokat, amelyek ellenállnak a hőnek és a nedvességnek. Ami magát a dizájnt illeti, kövesse a 2023-as színeket – zsályazöld, khaki, karamell és kakaó. Ha paravánként a csempét részesíti előnyben, mindenképpen olyan geometriai formákat válasszon, amelyek tökéletesen kiegészítik a konyhai szekrények egyszerű vonalait. Minél merészebb a minta, annál jobb!

Gondosan válassza ki a konyhai eszközöket, a vízcsapot, a fogantyúkat és az elektromos készülékeket is. Ón, réz és polírozott sárgaréz kb. Gyönyörű színezett hatást keltenek, amely közel áll a természethez. Az aszimmetrikus függőlámpák érdekes elemet alkotnak majd a holnap konyhájában. Minél nagyobb, annál jobb. Minél jellegzetesebb, annál stílusosabb. Ami az anyagot illeti, válasszon sárgaréz dizájnt vagy fa formájú klasszikust is, amely biztosan nem ront el semmit.

1.3 Luxus az étkezőben

Hogyan lehet elérni ezt a fényűző, de nem túlkombinált stílust? Egy adott elemre kell összpontosítani. Ha jövőre trendi szeretne lenni, akkor egy márvány étkezőasztal remek kiegészítő lesz. Ideális arany elemekkel. A „Micro Luxury” a szoba praktikus elemeit hangsúlyozza, amelyeknek kényelmesebbnek kell lenniük a szokásosnál. Maguknak a székeknek kerek formájúaknak kell lenniük, ami kényelemérzetet kelt. Tapéta, arany díszítésű regálok és polcok teszik teljessé a hangulatot. Ezt a stílust egy kis gazdagság és önelégültség jellemzi. Nem kell azonban túlzásba vinni. A konyhabútor és a dekorációk helyesen megválasztott kombinációjával kellemes szobát kap, aminek köszönhetően még a legnehezebb napon is egy kicsit kellemesebben fogja érezni magát. Választhat egy szürke változatot, amely nem megy rosszul, akár olíva- vagy vaníliás konyhával kombinálva.

Étkezőasztal Kamoni (fekete márvány + arany) (6 fő részére)

Ha van lehetőség otthon külön étkezőre, javasoljuk, hogy dizájnos tolóajtókkal válassza le a konyhától. Nekik köszönhetően nem csak helyet takarít meg, hanem az egész helyiséget is szellőztetheti. Válasszon márvány vagy fa dekorációt. 2023-ban nagy hangsúlyt kap az egyes bútorok közötti nagyobb távolság és az egyes zónák közötti nagyobb távolság.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Étkezőszék – az étkezőasztal elengedhetetlen része.
  • Konyhaszekrények – az étkezőasztal és székek mellett a konyheszkrények is nagyban befolyásolják a konyha/étkező hangulatát.

Tetszett a cikkünk? Össza meg ismerőseivel! 🙂

Related posts

Hogyan fessük ki a konyhát?

BÚTOROK 2024-ben

Széthúzható étkezőasztalok: praktika és esztétika egyben