7 tipp a gyerekek karácsonyi ajándékaihoz

A karácsony az év legszebb ünnepe. A gyerekek minden bizonnyal egyetértenek ezzel a kijelentéssel. Milyen lenne a december a türelmetlen a várakozás nélkül a feldíszített fa alatt? Ha aggódik amiatt, hogy mit adjon a gyermekének, gondolkodjon el azon, hogyan tehetné szebbé a gyerekszobát. A gyerekek egy „felújított” gyerekszobában biztos jobban és hosszabban fognak örülni, mint egy új játéknak vagy ruhadarabnak. Tippek a karácsonyi ajándékokhoz.

1.1 Ajándékozzon gyermekének olyan ülőalkalmatosságot, melyen lustálkodhat is

1.2 A lányoknak nagy ruhásszekrényre van szükségük

1.3 A barátnők éjszakánként a széthúzható kanapén fogják kipihenni magukat

1.4 A lelkes olvasót lepje meg egy szép könyvespolccal

1.5 Tegyen stílusos ágyat a fa alá a kis versenyzőnek

1.6 Emeletes ágy

1.7 Csökkentse a rendetlenséget a fiúk szobájában. Költöztessen a szobába egy komódot

1.8 A lányoknak készítsen ajándékot. Rengeteg inspirációt talál hozzá

1.1 Ajándékozzon gyermekének olyan ülőalkalmatosságot, melyen lustálkodhat is

Az elmúlt években a gyermek babzsákok nagyon népszerű részévé váltak a gyerekszobai berendezésnek. Szerezzen be egy érdekes stílusú kiegészítőt a gyerekeknek, amelyről legurulhatnak és lustálkodhatnak is. Válasszon labda formájú zsákot a kis focistának, vagy virágmintásat a kis hercegnőnek.

Babzsák Teldo (kék)

1.2 A lányoknak nagy ruhásszekrényre van szükségük

Milyen bútorok szükségesek egy lány számára? Leggyakrabban egy nagy ruhásszekrény, számos fiókkal, polccal és akasztóval, amelyben elfér az egész ruhatára. A szekrény melletti nagy tükör előtt állva felpróbálhatja ruháit. Ne felejtse el a fésülködőasztalt sem, amin szintén sok fióknak és polcnak kell lennie. Itt lesznek az ékszerek, parfümök, és később a sminkek is. Egy ruhásszekrény tökéletes karácsonyi ajándék egy lány számára.

1.3 A barátnők éjszakánként a széthúzható kanapén fogják kipihenni magukat

A fésülködőasztalhoz kényelmes, érdekes stílusú szék illik és természetes egy asztali lámpa is. Egy kanapé is nagyon jól jön egy lány szobájába, ugyanis ezen kényelmesen elolvashatja kedvenc könyveit, vagy csak beszélgethet barátnőivel, majd később például a barátaival is. Miért széthúzhatót? Hogy barátait meghívhassa pizsamapartira.

1.4 A lelkes olvasót lepje meg egy szép könyvespolccal

Az Ön lánya szenvedélyes olvasó? Vásároljon a kanapéhoz egy szép könyvespolcot, ahol együtt tárolhatja a kedvenc irodalmi gyöngyszemeit. A szabad polcokon plüssállatokat, játékokat tárolhat. Olvasáshoz, vagy zenehallgatáshoz jól jön egy beltéri hinta is. Felszerelésekor ügyeljen a rögzítés szilárdságára, hogy annak használata a lehető legbiztonságosabb legyen.

Egyszemélyes ágy 70 cm Fairy (ágyráccsal és matraccal)

1.5 Tegyen stílusos ágyat a fa alá a kis versenyzőnek

A fia kicsi kora óta szereti az autókat? A vitrinben ott sorakozik az összes autó modellje. Ha ehhez még szerez neki egy autó alakú ágyat, akkor repülni fog a boldogságtól. A stílusos bútornak köszönhetően fia úgy érezheti magát, mint egy versenypályán vagy egy futballpályán.

1.6 Emeletes ágy

Talán minden fiú beleszeret egy emeletes ágyba, amelyre felmászhat, vagy egy magasított ágyba, ami alatt rejtekhelyet alakíthat ki. Itt elbújhat az egész világ elől, és a látványos csaták terveiről álmodozhat, vagy zseblámpa fényében rémtörténétekkel ijesztheti meg barátait. Az emeletes ágynak köszönhetően mindez könnyű lesz. A felső emeleten jól fog aludni, míg az alsó szinten egy megbízható menedéket hoz létre.

Gyerekágy számítógépasztallal 90 cm Alzaria (rózsaszín)

1.7 Csökkentse a rendetlenséget a fiúk szobájában. Költöztessen a szobába egy komódot

Annak elkerülése érdekében, hogy a ruhahalmok és mindenféle játékok belepjék a padlót, gondoskodjon rengeteg tárolóhelyről. Polcok, ládák, komódok, különféle szekrények nagyon megkönnyíthetik a helyzetet. Praktikus komódokban sok mindent tárolnak. Válasszon olyat, ami stílusában és színében is illik a fiúk szobájához. A komód olyan karácsonyi ajándák, amely egyszerre praktikus és dizájnos.

Ha idén nem tervezte az új gyerekszoba bútorok vásárlását, keressen más ajándékokat a boltokban. Azt mondják, hogy a fiúk kortól függetlenül, rendkívül kreatívak. Éppen ezért vásároljon egy fiatalembernek valami praktikus és ugyanakkor szórakoztató dolgot. Egy kezdő művész számára ez lehet akár egy hangszer. Nem fog hibát véteni akkor sem, ha sportfelszereléssel lepi meg őt.

1.8 A lányoknak készítsen ajándékot. Rengeteg inspirációt talál hozzá

A lányok szeretik, az ún. „puha” ajándékokat. Ezek általában olyan csomagok, amelyekben valamilyen kellemes viseletet találnak. Az utóbbi években azonban divatosak lettek a kézzel készített ajándékok. Ezek elkészítéséhez elég szabadjára engedni a fantáziáját és kreativitását. Az eredeti, dominóból készült óra is tökéletesen illeszkedik a szobába.

A karácsonyi ajándékokat vásárolja meg nyugodtan és kellő időben. Ennek egyáltalán nem kell stresszes tevékenységnek lennie. Készítsen egy kis jegyzetet arról, hogy kinek milyen ajándékot szeretne venni. Semmi esetre se menjen úgy be a boltba, hogy még nem tudja, mit szeretne venni. Ne hagyja a vásárlást az utolsó pillanatra, és otthon járjon nyitott fülekkel, hogy hallja, kinek mire van szüksége.

Ön új bútorokkal lepte meg gyermekeit tavaly?

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival 😊

Related posts

Falak dekorbetonnal való kezelése

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás