A szünidő a végéhez ér. Hogyan használjuk ki az utolsó napokat?

A szünidő a végéhez közeledik, a gyerekeknek még van néhány szabadnapjuk. Vannak, akik alig várják az iskolát, vannak, akik először fognak iskolába menni, és egy kicsit aggódnak, hogy mi vár rájuk. Találjon ki kerti szórakozást a gyerekeknek egész hétre. Lepje meg a gyerekeket minden nap új időtöltéssel, tegye boldoggá őket, és érezze jól magát velük.

1.1 Használja ki a szünidő utolsó napjait, és találjon ki játékokat gyerekeknek

1.2 Építsen zöld tee pee – t a kertjében ágakból és kúszónövényekből

1.1 Használja ki a szünidő utolsó napjait, és találjon ki játékokat gyerekeknek

A magas nappali hőmérséklet és a napsütéses idő ideális kerti játékokhoz, ahol vizet használhat. Kellemesen hűt, a gyerekek pedig imádják a vizet a mulatozás közben. 1. Remekül szórakozhatnak egy közönséges gyerekcsúszdával, ami alá terítsen ki egy nagy fóliát. Ezután hagyja, hogy az öntözőtömlőből a víz átfolyjon rajta. Nedves felületre csúszkálni nagy élmény a gyerekeknek.

Foto: © Depositphotos.com /tizianella

2. Készítsen még egy „vizes” játékot a kertben színes felfújható léggömbökkel.

Óvatosan töltse fel vízzel, kösse le jól és akasszza fel különböző magasságú fákra. A gyerekek, lehetőleg barátaikkal együtt, középkori lovagokat játszhatnak egy pálcával, és versenyezhetnek a legtöbb lufi kipukkanásáért. Fokozza a játékot például azza, hogy a gyerekek bekötött szemmel és hangos útmutatáss segítsévégel érjenek a célhoz.. Nem lesz szükség gyakori zuhanyozásra.

3. A nyári kertekben a madarak mellett általában sok pillangó röpköd. Próbálta már megfigyelni őket a gyerekeivel? Nem olyan nehéz, csak egy csalit kell készíteni nekik. Egy nagyobb átmérőjű lapos kerámiatál aljába öntsön kevés tiszta vizet, és adjon hozzá apróra vágott édes gyümölcsöt. Remélhetőleg a lepkék idén a mindenütt jelenlévő darazsak előtt megtalálják az etetőt és a szócsövet.

Foto: © Depositphotos.com /ponsulak

4. A közönséges mászókötelekből készült klasszikus mászókerettel hosszú ideig szórakoztathatja a nyugtalan gyerekeket. Feszítsen ki egy szabálytalan „pókhálót” a kert fái közé, hogy a kicsik átmásszanak rajta. A legjobb ezt is barátokkal jétszani. Ki ér át hamarabb. A kötélhídon kiválóan gyakorolhatja egyensúly érzékét és térbeli tájékozódásodat. Nyújtsa nagyon szorosan X alakra a két fa közé.

1.2 Építsen zöld tee pee – t a kertjében ágakból és kúszónövényekből

Gyerekek és a kert, ez százféle bújócskát jelenthet. 5. Próbáljon közösen kerti tee pee – t építeni gyermekeivel. Készíten el a tartószerkezetet a jól ismert tűszerű formában, például akác ágakból, azok sokáig kitartanak. Hozzon létre egy vízszintes fonatot zsinórokból vagy drótokból. Ültessen kúszó, örökzöld és gyorsan növő évelőket a tee pee kör alakú aljára.

6. Az ugrálás némi adrenalint biztosít Önnek, és kellőképpen elfárasztja gyermekét. Vásároljon védőhálós kerti trambulint, melynek átmérője 365 vagy 396 centiméter. 100 kg-ig terhelhető, a robusztus cipzárral ellátott nejlon biztonsági háló pedig megakadályozza, hogy a gyerek kiessen belőle. Mondanunk sem kell, hogy a rugókat habszivacs alátét borítja, ahogy a csövek habburkolatát is.

Ismeri olyan univerzális időtöltést, amelyet szinte bárki élvezhet? 7. A francia pétanque szinte bárhol játszható, csak egy kissé sík felületen, nagy rögök vagy kövek nélkül. Ez a játék varázsa. Szerezzen be több speciális labdát a sportboltokból, és szervezzen ünnepi tornát minden gyereknek, újoncnak és barátnak.

Foto: © Depositphotos.com /Forgiss

Related posts

Falak dekorbetonnal való kezelése

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás