Hogyan válasszuk ki a megfelelő polcot, regált?

A polcok nagyon népszerű és elterjedt bútorok. Nyitott és könnyen hozzáférhető tárhelyet biztosítanak. Hogyan válassza ki az ideális polcot otthonába? Döntse el elsősorban aszerint, hogy milyen célra fogja használni.

Természetesen aszerint válasszon, hogy az adott modell illeszkedik-e a szoba általános stílusához. A praktikus polcok esztétikusak, nem akadályoznak és extra helyet biztosítanak.

1.1 Regálok

1.2 Fém, műanyag

1.1 Regálok

Ha olyan könyvespolcot keres, amelybe könyveket helyezhet el, válasszon egy masszívabb és stabilabb darabot, például egy tömörfa könyvespolcot. A könyveknek végül is megvan a súlyuk. Egy könyvespolchoz hasonló magas regál kisebb polcokkal jól mutat gyerekszobában, diákszobában vagy dolgozószobában. Az egyedi famintázatú fapolcok gyönyörűen kiemelkednek a konyhában vagy a nappaliban bortartóként vagy dekorációs elemként. A polcokkal és ajtókkal ellátott polchosszabbítások nemcsak a TV fölé alkalmasak a nappali falának helyettesítésére, hanem az iroda vagy az íróasztal fölé is. Ezek a kombinált nyitott és zárt polcegységek jó befektetést jelentenek, mivel megkönnyítik a nehezen hozzáférhető helyek leporolását.

Könyvespolc Veley (fehér + fekete)

1.2 Fém, műanyag

A modern és strapabíró fémpolcok tovább tartanak, és fokozott páratartalmú helyekre is alkalmasak, például pincékben, garázsokban vagy raktárakban. Ráadásul a fém és üveg kombinációjával készült polcok nagyon elegánsnak tűnnek, és még egy fényűzőbben berendezett lakásban is kiemelkednek. Az olcsó, faforgácslap polcokkal ellátott regálok alkalmasak könnyebb dolgok, például fiókok, irodai kellékek elhelyezésére, és használhatják otthoni dolgozószobájában vagy az irodában. Az ajtókkal és fiókokkal ellátott polcok akkor hasznosak, ha egyes dolgokat szeretne megjeleníteni, míg másokat elrejteni.

Könyvespolc Veley (fehér + fekete)
Regál Sienna (szürke)

Ha olyan polcot keres, amely vizuálisan elosztja a teret, akkor erre a célra egy többfunkciós, polcokkal ellátott, mindkét oldalról elérhető polc szolgál majd. A kétoldalas polc lehet szabályos formájú vagy érdekes lépcsőforma, amely eredeti lépcsőzetes tárolóhelyet biztosít a virágokkal, figurákkal és egyéb díszítőelemekkel ellátott vázák számára. Alkalmas egyszobás apartmanokhoz és nagyobb helyiségekhez, ahol vizuálisan el kell különíteni az egyes zónákat. Nagy dolgozószobában vagy tárgyalóban is szépen megállja a helyét. Ha túl sok nyitottság zavarja, vásárolhat színes fiókokat a polchoz megfelelő méretben és színben. Az alacsony polcok tárolódobozokkal tökéletesen illeszkednek a gyerekszobába, mivel extra helyet biztosítanak a gyerekeknek a játékok és az iskolai kellékek tárolására.

Könyvespolc Norah -Sonoma tölgy

Vannak holt sarkok a lakásában, és azon töpreng, hogyan tudná ezeket használni? Egy minőségi sarokpolc könnyen megoldja ezt a problémát. Az olcsó sarokpolcok kiválóan használhatók olyan helyiségekben is, mint a kamra. Bennük befőtteket és különféle háztartási cikkeket tárolhat.

Ha szeret művészeti tárgyakat vagy porcelánt kiállítani, és a klasszikus polcok nem felelnek meg Önnek, vásároljon egy stílusos, üvegajtós vitrint polc helyett.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Related posts

Falak dekorbetonnal való kezelése

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás