Kanapé mindennapi alváshoz. Kényelmes és praktikus megoldás

Ha garzonlakásban vagy egyszobás lakásban él, akkor biztosan nincs szabad helye, és praktikus és helytakarékos megoldásokat keres. Egy ágy és egy kanapé biztosan sok helyet foglal el. Ideális megoldás tehát az összecsukható kanapé jelenti, amely pár másodperc alatt kényelmes ággyá alakítható a mindennapi alváshoz.

1.1 Kényelmes ülés és kellemes alvás

1.2 Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

1.1 Kényelmes ülés és kellemes alvás

A kínálatban rengeteg összecsukható kanapé található. A legtöbb kanapén igazán kényelmes lehet ülni, de nem mindegyik alkalmas a mindennapi alvásra. Ezért a kanapé vásárlása előtt ellenőrizze, hogy csak alkalmi vagy mindennapi alvásra ajánlott-e. Egy minőségi kanapé két felnőtt számára is minőségi alvást, napközben pedig kellemes pihenőhelyet tud nyújtani.

Sarokkanapé Genna (barna) (J)

Mivel ma igazán széles a kínálat, nem okoz gondot olyan elegáns és modern bútorokat választani, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. De mindenképpen a minőségre kell fogadni, és nem csak az ár alapján dönteni. A rossz minőségű, vagy alkalmankénti alvásra tervezett kanapé hát- és ízületi fájdalmakat, valamint álmatlanságot és fáradtságot okozhat.

1.2 Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Természetesen fontos a kellően erős és stabil szerkezet, de maga a töltéshez használt anyag is. A kanapé kárpitja nem lehet túl puha, nehogy idővel horpadások keletkezzenek rajta, de túl kemény se legyen, hogy kényelmesen tudjon aludni. A kárpitoknak és a varrásoknak is erősnek, minőséginek és tartósnak kell lenniük, mert ki- és összecsukva viselni kell a napi terhelést.

Mielőtt egy adott modell vásárlása mellett döntene, próbálja ki az összecsukható rendszert. A kanapét legalább reggel és este fogoja mozgatni, így az összecsukás és a széthúzás idővel egyszerű és gyors lesz az Ön számára.

Előnyt jelentenek a tárolóhelyek is, ahol párnák, paplanok, takarók és hasonlók tárolhatók. Az alvóhely is fontos paraméter. Ha csak Ön fog aludni a kanapén, akkor kb 140 cm-es mélység elég, ha ketten, akkor legalább 160-170 cm- re lesz szükség.

Sarokkanapé Ardait (J)

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 😀

Related posts

Falak dekorbetonnal való kezelése

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás