Székek és fotelek az otthonába

A székek és fotelek helyet kapnak a nappaliban, az étkezőben, a konyhában, a dolgozószobában és a gyerekszobában. Választásuk nagyon fontos, hiszen nyilvánvaló funkciójukon túl (kényelmesen elhelyezik Önt és vendégeit), kiegészítik lakása vagy háza összképét. Új székek, fotelek, zsámolyok vagy padok vásárlásakor figyelembe kell venni formájukat, stílusukat, színüket, anyagukat, szilárdságukat és ergonómiájukat. A legfontosabb tényező azonban az, hogy milyen célra fogja használni őket.

1.1 Étkezőszékek

1.2 Irodai székek

1.3 Gyerekszékek

1.4 Relaxációs fotel

1.5 Zsámoly és babzsák

1.1 Étkezőszékek

Az étkezőszékeknek mindenekelőtt illeszkedniük kell az étkezőasztalhoz és a szoba bútorainak általános kialakításához. Ha nem biztos abban, hogy megfelelő széket választott, egy tökéletesen összeillő étkezőgarnitúra székből és asztalból egyszerű megoldás lesz az Ön számára. A kiskonyhák étkezőszékeit konyhai sarokpad is helyettesítheti.

Étkezőszett Goru (6 fő részére)

1.2 Irodai székek

Ha nem tudja, hogy széket válasszon-e az irodájába, vagy vegyen egy új irodai széket, gondolja át, hogyan dolgozik általában. Ha sokat dolgozik a számítógéppel és ír, akkor egy jó minőségű karfás és deréktámaszos irodai szék/fotel lesz legmegfelelőbb az Ön számára. A magas háttámlával és kerekekkel rendelkező irodai szék jobban megfelel azoknak, akiknek munkája sok kommunikációt vagy telefonhívást igényel. Minél több vezérlőelem van a széken a mindennapi üléshez, annál jobb Önnek és a gerincének. Ha az irodában alkalmankénti üléshez konferenciaszéket választ, ne feledje, hogy vendégei is megérdemlik, hogy kényelmesen üljenek. Számíthat a friss és modern kárpitozott fotelekre. Használhat olcsó egymásra rakható konferenciaszékeket is, ahol alkalmanként leülhet nagyobb értekezletek során.

Irodai forgószék Apa (fehér + barna)

1.3 Gyerekszékek

A gyermekszékeket a gyermek korához és magasságához kell igazítani, akinek a gerince még fejlődik. A gyermekszék háttámlájának ott kell végződnie, ahol a gyermeknek a lapockáinak alsó széle van – ez lehetővé teszi a felsőtest ellazult helyzetét és erősíti a dinamikus ülést. A kellően széles karfák további támaszt nyújtanak. Mivel a gyerekek gyorsan nőnek, kiváló megoldás lesz számukra egy olcsó, állítható háttámlás és ülőmagasságú, velük együtt növekvő gyermekszék.

Gyerekszék Kausi (sárga + barna)

1.4 Relaxációs fotel

A nappali pihenőfotelei mindenekelőtt elég kényelmesek kell, hogy legyenek. A puha fotelek szövet kárpittal és hintaszékek különösen alkalmasak a piehnésre. A kényelmes fotel magas háttámlával és zsámollyal segít otthonos sarkot varázsolni a nappaliba az olvasáshoz és a teázáshoz. A fotel kiválasztásakor ne felejtse el, hogy súlyának megfelelő teherbírással kell rendelkeznie.

Relaxációs fotel Artus 2 TC3-038 fekete

1.5 Zsámoly és babzsák

Nappali Venice 3 M4

Ha nem hagyományosan modern stílusban berendezett nappalival rendelkezik, és valami nem olyan hétköznapival szeretné különlegessé tenni, akkor szerezzen be nagyméretű zámolyokat, amelyek az ülőgarnitúra kiegészítőjeként lsznek hasznára. Ha szereti a kötetlen ülést, akkor egy ökobőrből készült babzsák lesz a megfelelő választás.

Babzsák Urasy
Taburett Escala (sötétzöld)

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Komód – Minden extra tárhely előnyt jelent.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban
  • Dohányzóasztal – A nappalit el sem tudjuk képzelni dohányzóasztal nélkül.

Tetszett a cikkünk? Ossza meg barátaival! 🙂

Related posts

Falak dekorbetonnal való kezelése

Emeletes ágy íróasztallal

Tavaszi környezetbarát nagytakarítás