Tökéletes hálószobát szeretne? Szívesen segítünk!

A hálószoba berendezésénél elsősorban az ágy és a matrac kiválasztása a fő feladat.  A kényelmes ágy és a minőségi matrac a jó alvás alapjai, viszont a többi is fontos. A hálószoba az a hely, ahol megpihenhet és új erőre kaphat, ezért kellemes benyomást kell keltenie. A kellemes hangulat kialakítása a berendezéstől, annak elrendezésétől és a kiegészítőktől is függ.

1.1 Tökéletes összhangban lévő bútorok.

1.2 A hálószobába csak a legfontosabbat tegye.

1.3 Válasszon világos színeket

1.1 Tökéletes összhangban lévő bútorok

Nemcsak a szín és a stílus harmóniájáról van szó. Minden részlet fontos, a bútorok élétől kezdve a fogantyúkon keresztül stb. Ha szeretné, hogy hálószobája egy egészet alkosson, a bútorokat egyféle modellek sorából szükséges kiválasztania. Ágyakat, komódokat vagy szekrényeket és éjjeliszekrényt több gyártó is kínál, ezek között a Helvetia is. A Helvetia Vera egyszerű és modern hálószoba bútor laminált DTD deszkákból készítve. A DTD deszkák fa dizájn laminnal, vagy színes lamino fóliával vannak bevonva.   Szeretne tökéletes hálószobát? Olvassa el cikkünket:

Franciaágy 160 cm Verwood Típus 51 (sonoma + fehér) (éjjeliszekrényekkel)

A Helvetia Verwood bútor 6 színkivitelben kapható – piros dió/fekete, fehér/fekete dió, fehér/lila, sonoma tölgy, monastery tölgy/fekete, világos erdei fenyő/sötét erdei fenyő. Tehát a klasszikusok kedvelői, de az extravagánsabb stílus kedvelői is bátran váslaszthatnak a színkivitelekből. Ez a modellsor lehetővé teszi a hálószobája teljes berendezését, mivel éjjeliszekrényt, ágyat, komódot és ruhásszekrényt is tartalmaz tükörrel.


Ruhásszekrény Verwood Típus 20

Így nem kell félnie, hogy az ágy más színárnyalatú, vagy más gömbölyítésű lesz, mint a többi bútor. A Helvetia már 20 éve foglalkozik bútorgyártással és a minőségi bútor egész Európában népszerű.


Ruhásszekrény Verwood Típus 20

1.2 A hálószobába csak a legfontosabbat tegye

Gyakran megtörténik, hogy a szükségtelen dolgokat a szekrénybe, vagy az ágy alá dugjuk el. A hálószoba viszont a pihenésre szolgál és biztosan nem tartoznak ide háztartási eszközök, mint a porszívó, vasalódeszka, televízió, számítógép, vagy azok a dolgok, amelyeket már rég nem használunk, de valamiért képtelenek vagyunk megszabadulni tőlük. Ne alakítsa át a hálószobát raktárrá. Tegye el őket a pincébe, padlásra vagy az előszoba szekrénybe és a hálószobát hagyja csak az alvásra és a pihenésre.

A bútorokkal sem kell eltúlozni a dolgokat.Ha a kiegészítőkről van szó, visszafogott, semleges színek felelnek meg, esetleg a bútor színeiben és minimális mennyiségben.


Komód Verwood Típus 26

1.3 Válasszon világos színeket

A hálószobába, főként világosabb színek a megfelelőbbek, de ez nem azt jelenti, hogy muszáj fehérnek lennie. Habár fehérre kifesteni a hálószoba falait a legegyszerűbb és legpraktikusabb, használhat krém, bézs stb. színt is. A világos színek optikailag nagyítják és megvilágosítják a teret. Kedvesen meglephetik Önt a különféle textúrák és minták a falon, illetve jellegzetesebb kiegészítők is. A bútornak is világosnak kellene lennie és a hatalmas konstrukciókat és ágykereteket is jobb elkerülni.



Franciaágy 160 cm Verwood Típus 51

A fehér és lila kombináció modern és kellemes hatást nyújt hálószobájának. Éppen ezért található ez a kombináció a Helvetia Verwood ajánlatai között. Elegendő néhány színes kiegészítő és hálószobája nemcsak a nyugalom oázisa lesz, hanem egyben szemet gyönyörködtető látványt is nyújt majd.


Franciaágy 180 cm Verwood Típus 52 (éjjeliszekrényekkel)

Related posts

BÚTOROK 2024-ben

Kárpitozott panelek az interiőrben

2023-as trendek – bútorok a hálószobába